Davidova zvezda

Ali veste kaj je Davidova zvezda? Če ne, je verjetno zadnji čas, da spoznate učinkovitost in odličen vpliv tega posebnega, lahko rečemo kar magičnega kristala.

Če verjamete v kristale in veste, da so vam lahko ti v pomoč, jih izberete na podlagi astrološkega znamenja, potem bo omenjeni kristal za vas kot nalašč, ne glede na to, v katerem astrološkem znamenju ste rojeni.

Zvezda je tako primerna za vse, ki si želijo magične moči. Sploh, če si že lastite kristal, ki je pisan na kožo vašemu astrološkemu znamenju, lahko njegovo moč okrepite s pomočjo zvezde, saj odlično deluje na vse ostale kristale. Kar je posebnost davidove zvezde, je moč zdravljenja, ne glede na bolezen, ki nas pesti. Verjetno ste poskusili marsikaj, da bi pozdravili zdravstvene tegobe, uspešno ali ne. Na koncu vam ni več nič preostalo? Če že niste imeli Davidove zvezde, se ta priporoča prav vsem.

Vse okrog nas je energija in česar si ne želimo, je slaba energija in njen vpliv. Ne želimo sploh, da je v naši bližini ali pa če je že, da nima posebenga vpliva na nas. Z Davidovo zvezdo lahko uspešno premagamo slabo energijo in se zaščitimo tako, da ta več nima bistvenega vpliva na nas.

Izjemna moč Davidove zvezde je razlog, da jo vselej s seboj nosi ogromno ljudi, ki so prepoznali spremembe v svojem življenju na vseh področjih, odkar je njihova zvezda z njimi. Hkrati bo ta zaščitila vašo avro in premagala vso slabo energijo okrog vas. Sploh, če ste nekdo, ki rad meditira, lahko s pomočjo davidove zvezde odprete polja vizualizacije in se globoko osredotočite na cilje in želje.

Ugotavljamo, da je Davidova zvezda nekaj, kar nam lahko pomaga na različnih področjih v našem življenju. Zelo enostavno in hitro, predvsem pa učinkovito, lahko dobro vplivamo na razpoloženje, zdravje, veselje, zadovoljsvto, srečo, duhovnost in mir. Priskrbite si svojo in se čudite spremembam.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *