Izredno funkcionalen stenski grelnik za kopalnico

Iščete čim bolj funkcionalen stenski grelnik za kopalnico, s katerim bi ta prostor lahko hitro in učinkovito ogreli na želeno temperaturo brez prevelikih stroškov? Je kopalnica v vašem stanovanju ali hiši zelo majhna, zato zanjo iščete radiator majhnih dimenzij? Ali pa bi radi našli rešitev za ogrevanje kopalnice v prehodnem obdobju, da ne bi več zmrzovali v njej takrat, ko vaš centralni sistem gretja ne deluje oziroma ni prižgan? Priporočamo vam, da obiščete www.silenos-ogrevanje.si in si ogledate modele, ki so vam na voljo.

Kakšen grelnik izbrati?

Električni radiatorji so vsekakor dobra opcija za ogrevanje kopalnice. Stenski grelnik za kopalnico je izredno funkcionalna rešitev, ki ne zavzame veliko prostora, saj je ozek in tanek, poleg tega pa vam je na razpolago v različnih dimenzijah, med katerimi se najdejo tudi takšne za najmanjše prostore. Namestite ga na steno, tako da ne bo oviral prehoda, a bo učinkovito ogrel celoten prostor.

Na izbiro imate različne možnosti, ki se razlikujejo glede na dimenzije, moč ter druge karakteristike. Poleg samih dimenzij je pomembno upoštevati tudi moč električnega radiatorja. Od tega, kakšna je moč, je namreč odvisno, ali bo električni stenski grelnik vašo kopalnico učinkovito ogrel, od moči pa je odvisna tudi poraba.

Moč izberite glede na kvadraturo prostora. Proizvajalci in ponudniki električnih radiatorjev imajo običajno na spletnih straneh posebne tabele, ki vam povedo, kakšna moč bi bila najbolj primerna za določeno kvadraturo. Močnejši ko bo izbrani radiator, bolje in hitreje bo ogrel prostor na želeno temperaturo, seveda pa je od moči odvisna tudi poraba. Zato mora biti izbira moči optimalna glede na kvadraturo prostora, prav tako pa je treba natančno preveriti, koliko električne energije porabi določen model.

To se namreč od modela do modela razlikuje, zato nikakor ni vseeno, kakšnega kupite. Priporočamo vam, da gledate predvsem varčne modele, saj tako vaš račun za ogrevanje oziroma elektriko ne bo previsok, poleg tega pa boste nekaj dobrega naredili tudi za okolje. Na srečo imate danes na voljo veliko zelo varčnih modelov, saj se proizvajalci trudijo izdelati takšne električne grelnike, ki bi bili čim bolj učinkoviti, a zato ne bi porabili preveč energije.