Kaj je zeolit in zakaj ga uporabljati?

mineral zeolit

Ste že slišali za zeolit? Gre za mineral, ki se uporablja v različne namene, kot prehransko dopolnilo pa naj bi skrbel za razstrupljanje telesa. Njegova glavna lastnost je namreč ta, da nase zelo učinkovito veže kovine in druge snovi, pri čemer pa je zelo pomembno, kakšen je njegov izvor. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju članka, prav tako pa si lahko v njem preberete, kje lahko kupite ta mineral.

Sintetični ali naravni zeolit

Mineral zeolit je lahko tudi sintetično pridelan. Takšen mineral se uporablja v industriji in kot prehransko dopolnilo ni primeren, saj nima enakih učinkov kot tisti, ki je pridobljen iz narave. Zaradi tega je zelo pomemben njegov izvor, kar je treba preveriti tudi pri nakupu. Prav tako pa je seveda pomembna tudi kakovost in to, da ne vsebuje nobenih primesi.

Kje kupiti prehranske dodatke?

Prehranske dodatke se dandanes lahko kupi marsikje oziroma naroči preko spleta. Ker je nakup tako enostaven in ker je na spletu res veliko različnih ponudnikov, je zelo pomembno, katerega izberete. Kot rečeno, je pri izbiri ustreznega minerala treba natančno preveriti njegov izvor in kvaliteto. Pomembno je, kaj vsebuje oziroma iz česa je narejen, prav tako pa je treba pred nakupom in uporabo natančno prebrati vse ostale njegove lastnosti in tudi morebitne stranke učinke. Pred jemanjem se je treba seznaniti s tem, kako ga uživati in kakšne učinke ima, prav tako pa je pri uporabi treba natančno slediti navodilom.

Če želite kupiti kakovostne in preverjene prehranske dodatke, vam je lahko v pomoč spletna stran: www.holistic.si. Tam ne boste našli le različnih prehranskih dodatkov in drugih izdelkov, ki vam lahko pomagajo do boljšega počutja, ampak tudi veliko informacij o njih. Med drugim je v spletni trgovini na voljo odlična naravna kozmetika, nad katero bodo še posebej navdušeni tisti, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijam. Prav tako pa si na spletni strani lahko preberete vse o metodi bioresonance in o tem, zakaj se uporablja.