Kdaj se odločiti za osebno trenerstvo?

Osebno trenerstvo ni samo individualna vadba. Ni zgolj 1, 2 ali 3 ure treninga tedensko pod nadzorom osebnega trenerja. Je vaša odločitev in naša skrb, da skrbimo za vaš zdrav življenjski slog. Vam pomagamo pri prehrani, svetujemo glede ostalih aktivnosti ter poskrbimo za kvalitetno vadbo, ki vas bo peljala do želenih ciljev.

Osebni trener je strokovnjak za fitnes, posebej usposobljen za sestavo in izvedbo individualnega programa treninga. Osebno trenerstvo je namenjeno vsem, ki si želite osebni pristop in strokovno vodstvo, v času celotnega procesa vadbe. Vadba z osebnim trenerjem omogoča ohranjanje motivacije, prilagoditev vaj sposobnostim in ciljem posameznika in varnost pred poškodbami, saj preprečuje nepravilno izvedbo vaj. Osebnega trenerja najamemo zaradi več razlogov. Lahko nam pomaga hitreje priti do željene mišične mase, vam poda napotke kako hitro in zdravo izgubiti kakšen odvečni kilogram, vam pomaga pri rehabilitaciji, pripravi fitnes program ali pa vam izvaja posebni program ki poveča vašo moč in vzdržljivost.

Fitnes program vam lahko pomaga pri oblikovanju postave, izboljšanju motoričnih sposobnosti in pri odpravi mišičnega neravnovesja. Osebno trenerstvo je prava izbira še posebej za vse, ki se srečujete s poškodbami, saj sta rehabilitacija in post operativna vadba izrednega pomena. Osebni trener se v namenjenemu času vadbe posveti izključno samo vam.S pogovorom z vami glede vašega načina življenja, glede vaših želja za dosego ciljev,potreb, telesni pripravljenosti in zdravstvenemu stanju bo pripravil načrt treninga ter sestavo jedilnika samo za vas in po vaši meri. Med treningi vas bo nadzoroval,opazoval,pomagal, popravljal, motiviral, izboljševal vašo tehniko in vas vodil do napredovanja, dvignil vam bo samozavest in napolnil z pozitivno energijo ter vzpodbujal k novim izzivom.

Osebno trenerstvo se lahko izvaja v fitnesu, dvorani, v naravi ali pa kar doma, kjer vas osebni trener z vadbenim programom vodi do optimalne telesne pripravljenosti. Skozi vadbeni program vam trener poda veliko teoretičnih in praktičnih napotkov, da boste telesno in psihično bolj pripravljeni večjim naporom. Pomoč osebnega trenerja je nenadomestljiva predvsem na začetku vadbenega procesa, saj sta demonstracija in nadzor izvedbe posameznih vaj vadečega zelo pomembna za njegov napredek.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *