Nega obraza s pura natura izdelki

Naš obraz je nekaj, kar ljudje najprej opazijo ob interakciji z nami. Zato moramo zanj poskrbeti in ga ustrezno negovati. Pravilna nega obraza nam vzame le nekaj minut dnevno. Če si bomo za naš obraz vzeli vsaj toliko minut, kolikor si vzamemo dnevno za umivanje zob, bo razlika kaj kmalu opazna.

Jutro je najbolje začeti s svežo in navlaženo kožo. Za to bo poskrbela dnevna krema, ki bo prava poslastica za vaš obraz. Priporočamo vam, da je kozmetika narejena na naravni bazi, torej vsebuje samo naravne sestavine. Naravne izdelke za nego obraza boste lahko našli na spletni strani http://www.puranatura.si/nega-obraza. Njihova dnevna krema vsebuje arganovo in jojobino olje. Tao bo vaša koža napeta, elastična, nežna in prijetno navlažena. Veliko dnevnih krem je lahko zelo mastnih, kar lahko povzroči neprijeten občutek. Pura natura izdelki bodo poskrbeli, da se to ne bo zgodilo.

Če je vaša koža že nekoliko zrelejša potem vam svetujemo tudi uporabo linije naravnih izdelkov proti gubam, ki temeljijo na arganovem olju. To namreč napenja kožo in jo naredi bolj gladko. Vse gubice bodo tako zglajene in bodo veliko manj vidne.

Zvečer, preden se odpravimo v posteljo, je priporočljivo da si vzamemo nekaj več minut za nego obraza. Najprej je potrebno odstraniti ličila. Za to bo poskrbel oljni ali kremni odstranjevalec ličil. Z njim boste nežno odstranili ličila, brez da bi poškodovali zelo občutljivo kožo okoli oči. Ko smo ličila odstranili, naredimo piling obraza. Ta bo odstranil vso nečistočo in bo nežno stimuliral celice v vaši koži, s čimer bo poskrbel za vitalnost. Piling je priporočljivo narediti vsaj 2-3 krat tedensko. Dvakrat tedensko lahko tudi uporabite čistilno masko za obraz. Ko je naša koža končno očiščena, je pripravljena na tonik. Ta bo suhi in utrujeni koži vnesel življenja, saj jo bo napel, navlažil in učvrstil te pomiril. Prav tako bo tudi zmanjšal pore in zagotovil ravnovesje. S tonikom ste tako pripravili kožo na nanos vlažilnega olja na obraz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *