Otroška trgovina Bimbo.si

Otroška trgovina, ki jo najdete na naslovu www.bimbo.si osrečuje starše in malčke že vse od leta 2010. Podjetje in spletna trgovina je nastala po dolgotrajnem primerjanju našega in tujega tržišča s strani staršev, ki sta ravno pričakovala naraščaj. Zaradi dokaj velikih razlik v obširnosti ponudbe in tudi cen je padla odločitev, da je potrebno tudi ostalim staršem omogočiti večjo ponudbo po konkurenčnih cenah. In rodil se je še en otročiček – Bimbo.

Otroška trgovina je naprej svojim strankam ponudila izdelke, ki jih na slovenskem tržišču ni bilo, s časom pa se je spletna trgovina izjemno napolnila in ima trenutno na svojih spletnih policah več kot 5.000 artiklov. Mnoge med njimi v Sloveniji še vedno najdete samo pri njih.

Pa malce pobrskajmo po njihovi ponudbi.

Otroški vozički

Tu so prodajalci zelo dobro podkovani, lahko rečemo kar, da so pri Bimbo.si specialisti za otroške vozičke. To dejstvo potrjujejo njihovi blogi ter ne nazadnje tudi opisi pri samih vozičkih, kjer res dobite celotne informacije na enem mestu. Če pa kljub temu še vedno niste dobili vseh informacij vam bo prijazno osebje zagotovo znalo svetovati, če jih kontaktirate po elektronskih komunikacijah ali jih pokličete. Po naših testih so bili v otroški trgovini Bimbo eni redkih, ki so natančno vedeli vse razlike pri vozičkih Book blagovne znamke Peg Perego.

V spletni prodajalni lahko izbirate izmed več kot 500 vozičkov. Od tistih z zelo ugodno ceno, do tistih z odličnim razmerjem cena / kvaliteta kot tudi tistih, najdražjih, ekskluzivnih blagovnih znamk, kot je na primer blagovna znamka Mima.

Poleg vsega naštetega pa so pri njih tudi cene ugodne, marsikje daleč najcenejše v Sloveniji, pri nekaterih izdelkih pa tudi cenejši kot so v tujini.

Ostala otroška oprema

Otroška trgovina Bimbo.si je odlično založena tudi z vsemi ostalimi izdelki, ki jih potrebujete za otroka. Na elektronskih policah pa najdete tudi izdelke za mlade mamice. Najcenejša pri njih je tudi zelo kvalitetna zaščitna krema SudoCrem. 125g kremo dobite že za 6,49 €

Trgovina raste in se širi

Bimbo.si je tudi odlično založen z kvalitetnim izborom igrač, od katerih iz izkušenj vemo, da jih lahko dobite edino pri njih. Trenutno se zelo iskani samorogi iz serije Mia & me ter igrače iz risanke Tačke na patrulji in zopet je najboljša ponudba ravno pri njih.

Na njihovi spletni strani tudi najdete odličen vodnik, ki vam bo zelo olajšal izbiro igrače za vašega otroka ali vnuka. V njem je natančno razloženo po starostih obdobjih kaj je dobra in kaj slaba igrača. Tako vaše darilo ne bo romalo direktno v koš.

Lahko se pohvalijo tudi z veliko ponudbo šolskih torb, nahrbtnikov za vrtec ter šolskih potrebščin. Poleg priznane blagovne znamke Target lahko na njihovih straneh najdete tudi šolske torbe svetovno znane znamke Seven ter taki, ki imajo motive vedno najbolj aktualnih junakov pri malčkih in malčicah.

Otroška trgovina Bimbo.si zagotovo zasluži, da jo obiščete. Preverite njihobo ponudbo in videli boste!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *