Slovenska naravna kozmetika, ki je znana v tujini

Essentiq je slovenska naravna kozmetika, ki je znana tako v Sloveniji kot tudi v tujini.  Narejena je bila prav z mislijo na mednarodni trg, kjer se je že uveljavila, saj je ta prepoznal njeno kvaliteto. Gre namreč za izdelke, ki so narejeni iz prvovrstnih naravnih sestavin, torej ta kozmetika svojo moč črpa iz zakladnice narave. Zaradi tega zelo nežno, a blagodejno vpliva na našo kožo ter jo neguje.

www.essentiq.si

Vendar pa Essentiq ne nudi le izdelkov za nego kože na obrazu in telesu, temveč tudi izdelke za nego las, poleg tega pa imajo v svoji ponudbi še odlične in naravne dišave za dom. Prav vsi njihovi izdelki se ponašajo s premišljeno sestavo, pri kateri je vsaka sestavina dodana za to, da pripomore k učinkovitosti, ne pa le zaradi lepšega videza, vonja, penjenja in podobno. Prav vse sestavine, ki jih vsebujejo njihovi izdelki, so tudi podrobno predstavljene ob izdelkih, ki jih lahko kupite v njihovi spletni trgovini.

Trudijo se, da svojim strankam nudijo kar se da raznolik nabor izdelkov, še bolj pa se trudijo za to, da bi bili ti izdelki kvalitetni. Zaradi tega so prejeli tudi kar nekaj certifikatov, ki dokazujejo, da je slovenska naravna kozmetika Essentiq odlična izbira. Je namreč ekološka, organska in naravna, ne vsebuje parabenov, formaldehida, je brez sulfatov in drugih sestavin, ki bi dražile kožo ali ji škodovale.

Zaradi tega je ta odlična slovenska naravna kozmetika primerna tudi za tiste z občutljivo kožo, ki morajo še posebej paziti na to, katere izdelke izberejo za njeno nego. Prav tako je primerna tudi za alergike in vse, ki so občutljivi na določene sestavine, ki so običajno dodane konvencionalnim kozmetičnim sredstvom. Imajo tudi posebno linijo za otroke, v kateri so tudi šamponi, ki ne dražijo oči, zaradi česar postane umivanje las nekaj prijetnega in bo od sedaj naprej minilo brez joka. Poleg tega pa nežna otroška koža seveda zahteva tudi prav taka kozmetična sredstva brez agresivnih snovi, ki bi dražile kožo. V njihovi ponudbi boste našli tudi veganske izdelke, torej izdelke, ki ne vsebujejo živalskih sestavin in niso bili testirani na živalih.