Sygic navigacija za android vas ne razočara

Kombinacija naprave WayteQ in aplikacije za navigacijo Sygic je idealna za vsako družino ali profesionalnega voznika. Pri izbiri navigacije nam je namreč najbolj pomembno to, da so vsi zemljevidi redno posodobljeni, orientacija pa poteka brez problema. Nejasna navodila in nepregledni zemljevidi, nam lahko zelo otežijo vožnjo. Namesto, da bi se osredotočali na vozne razmere, se posvečamo nastavitvam navigacije. To je potencialno nevarno za nas in druge udeležence v prometu. WayTeq in Sygic sta tako popolna rešitev za vse, ki želijo cenovno ugodno, prilagodljivo, interaktivno in posodobljeno navigacijo.

WayteQ x995 max in Sygic navigacija za android

Najnovejši model navigacije WayteQ x995 max in Sygic navigacija za android, sta idealna rešitev za večja vozila, kombije in tovornjake. Velik zaslon omogoča jasno predstavitev poti, z jasnim 3D prikazovanjem naše okolice. Med vožnjo so izjemno dobro vidni posamezni detajli. Prednost aplikacije je v tem, da lahko med vožnjo izključimo zaslon in zgolj poslušamo navodila, ali pa ves čas sledimo tudi slikovni predstavitvi. Naprava Wayteq je vzdržljiva in odporna na vremenske razmere.

Visoka vročina ali nižje temperature je ne poškodujejo. Ima tudi visoko svetlost zaslona, kar pomeni da odlično vidimo v izjemno sončnem ali zelo oblačnem vremenu. Aktivno lahko deluje in vas usmerja tudi več ur brez premora. Na namizje navigacije si lahko shranjujete tudi različne povezave, bližnjice do že prevoženih poti in podobno.

Dodatne funkcije Sygic navigacije

Sygic je postala popularna navigacija za android zato, ker je cenovno ugodna, ima pogoste posodobitve in je enostavna za uporabo. Primerna je tudi za manj vešče uporabnike, saj ima pregledne podmenije in zelo jasno izpostavljene funkcije. Dodatne bonus karakteristike so delovanje tudi brez povezave do spleta, jasna navodila za pot, 3D prikazovanje, glasovno vodenje, možnost povezave na vaš radio, snemanje poti, proiciranje slike na vetrobransko steklo, opozorila glede prehitre vožnje, izpostavljanje stacionarnih radarjev, iskanje parkirnih mest, prikazovanje turističnih točk in podobno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *