Učiti se v skupini je lahko zabavno

Vsak izmed nas je imel kdaj v življenju težave pri katerem od šolskih predmetov in takrat smo morali poiskati ustrezno pomoč. Nekateri se v taki situaciji odločijo za storitev inštrukcije, ki je v današnjem času zelo priljubljena dejavnost in je dostopna lahko že vsakomur, ki se spopada s težavami v šoli.

Poznamo več vrst inštrukcij. Tako npr. ločimo individualne inštrukcije, inštrukcije v dvojicah, skupinske inštrukcije in še bi lahko naštevali. Več info na http://dsinstrukcije.si/

Skupinske inštrukcije za osnovno šolo so med bolj priljubljenimi oblikami inštrukcij, ki jih ponuja že vsako podjetje, ki se ukvarja s tako dejavnostjo. Tudi strokovnjaki so mnenja, da se je ponavadi najbolje učiti kar v skupinah, saj smo v take primeru pod manjšim stresom pa tudi bolj zabavno je lahko.

Podjetje D&S inštrukcije prav tako ponujajo skupinske inštrukcije za osnovno šolo in pa tudi druge oblike inštrukcij. Podjetje se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami na področju inštrukcij, saj delujejo in to uspešno že več kot dvajset let. Ponujajo inštrukcije za vse stopnje, torej za osnovne, srednje šole ter tudi za fakultete. Na voljo so nam vsak dan, prav tako ob sobotah, nedeljah in tudi ob praznikih.

Pohvalijo se lahko z zbirko več kot 3000 avtorskih nalog, ki niso prepisane iz knjig oziroma učbenikov. S tem so svojim učencem omogočili lažje učenje in seveda tudi bolj učinkovito razlago.

Predvsem je učno gradivo z razlago in rešenimi primeri dobrodošlo za osnovnošolce, ki si želijo predvsem enostavne, jasne ter razumljive razlage. Vsak udeleženec gradivo potem odnese tudi domov, kar je še dodaten plus.

Po potrebi podjetje vstopi v stik tudi s posameznimi učitelji, tako da tudi oni vidijo, kako se posamezniki trudijo in delajo ter učijo tudi izven šolskega časa.

Če si torej želimo učenja nekje drugje kot v šoli ali pa doma in takega učenja, ki je kvalitetno, potem so inštrukcije več kot le prava izbira za nas. Delo v skupinah pa je še posebej zabavno in polno novih dogodivščin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *